Träningskurser

På MR/PT Studios erbjuder vi olika träningskurser för att du ska kunna få mer kunskap och ta din träning till nästa nivå. Kursen har ett fast upplägg men skräddarsys efter deltagarna som anmäls. Våra tränare är utvalda för deras specialområden och du kan lita på att du är i trygga händer. Kurserna startar löpande, så skicka ett mail till ansvarig tränare för att få information om nästa start och reservera en plats.

Strength & Fitness Mamma

Sofia Isacsson erbjuder mammaträning i kursform. Du tränar tillsammans med en mindre grupp i tio veckor och givetvis får din bebis följa med på träningarna. På träningspassen ser Sofia till ditt nuläge och hjälper dig att ta nästa steg i din träning. Fokus ligger framförallt på att stärka upp bäckenbotten och de djupa magmusklerna, men också bli starkare i hela kroppen och få bättre balans och kondition. Allt för att du ska kunna bli en starkare och friskare mamma!

Sofia Isacsson är personlig tränare, kostrådgivare och licenserad mamma mage-coach. Med Sofia som tränare kan du vara säker på att du är i trygga händer och att du får en bra start i träningen efter din graviditet. Sofia startar nya kurser löpande, så skicka oss ett mail så berättar vi mer!

Anmälan & frågor: Maila Sofia@mrpt.se

Padel Performance

I denna PT-grupp kommer vi under sex träningstillfällen gå igenom hur du kan träna styrka, rörlighet och explosivitet för att dels förebygga skador men också bygga upp kroppen så att du kan utvecklas i ditt padel-spel. Eftersom ni tränar i en liten grupp får du personlig coaching och träning i hur just du kan bli bättre i din fysik och fortsätta träna på egen hand efteråt!

Så! Utmana din padel-kompanjon och anmäl er till denna grupp tillsammans. Vi utlovar både roliga, utmanande och lärorika träningstillfällen!

Anmälan & frågor: Anton@mrpt.se

 

Global Yoga

Denna yogakurs ger dig en fantastisk möjlighet att lära dig grunderna inom yoga för att själv kunna utvecklas i din egen träning. Det är en kurs på åtta tillfällen med endast tio platser, vilket ger varje deltagare mycket tid och uppmärksamhet under klassen.

 

Global Yoga är en modern form av yoga där fysiska utmaningar varvas med mentala intentioner. Alla kan delta oavsett tidigare erfarenhet.

Yoga är ett fantastiskt komplement till all annan träning och kan också ge dig redskap att använda även bortom mattan, te.x. hur du kan bli bättre på att hantera stress och oro i din vardag.


Anmälan & frågor: Maila Sofia@mrpt.se


 

Mamma-Yoga

Nu startar vi gravidyoga i kursform – en härlig stund för dig att knyta band till din bebis och skapa verktyg inför förlossning. Under sex tillfällen kommer du med hjälp av yogan få ett välbehövligt avbrott från vardagen och samla energi inåt. Kursen passar dig som är gravid från v 12 och framåt.

Yoga är en fantastisk träningsform där vi under kursen blandar välbehövlig styrka med lugna rörelser och mentala intentioner.

Anmälan & frågor: Sofia@mrpt.se

Styrketräningskurs för tjejer

Vill du bli mer bekväm i gymmet och få kunskap hur du lägger upp träningen för att få ett bättre resultat och hur du optimerar din kost? Då är denna kurs för dig! Under sex veckor kommer vi i en mindre grupp gå igenom olika träningsövningar i gymmet för att du ska få bättre teknik men också mer motivation och bli trygg i din fortsätta träning helt enkelt!

 

 

 

Anmälan & frågor: Anton@mrpt.se

 

Maddes löpskola

Vill du bli bättre och starkare i din löpning? Har du som mål att springa ett lopp? Eller vill du bara komma igång med löpning som träningsform och få en bra start?

 

Under sex tillfällen kommer vi gå igenom olika faktorer som kan hjälpa dig framåt i din löpning. Framförallt i löpteknik men också olika intervallpass, backträning, träningsupplägg och styrketräning för löpare.

Första träffen är en introduktion och föreläsning som hålls på MR/PT Studios, därefter kommer träningen vara på slingan på Vallarna.

Så ta chansen att uppleva den fantastiska känslan som utomhusträning och löpning ger, samt att du får verktyg att bli en bättre och starkare löpare!

 

Anmälan & frågor: Madde@mrpt.se .

 

Företagsträning

Att som arbetsgivare skapa förutsättningar för sina anställda att leva ett mer hälsosamt och aktivt liv ger många fördelar för företaget så som te.x. ökad produktivitet och lönsamhet. På köpet får man dessutom mer nöjda, glada och friska medarbetare med bättre självförtroende och minskad sjukfrånvaro.

 

MR/PT Studios erbjuder färdiga koncept för ert team, men kan också skräddarsy efter just era önskemål. Hur går det då till? Vi bokar in ett kostnadsfritt möte där du får berätta om er arbetsplats, era utmaningar och målsättning. Vi sätter därefter ihop ett koncept som vi tror skulle passa er. Vi erbjuder både träningspass såväl som föreläsningar.

Vill du upptäcka vad du kan skapa för skillnad på din arbetsplats med en bättre friskvård? Kontakta oss för mer info!

 

Anmälan & frågor: Info@mrpt.se