Kontakta Oss

Martin Reynolds

Ägare av MRPT Studios, Personlig tränare. 

Specialområden: Muskelbyggande, viktförändring, idrottsskador. 

Mobil: 076 - 010 49 88 

Mail: martin@mrpt.se

Background: I grew up in Chiswick, west London, but I got bored of the amazing restaurants, culture and business opportunities there, so Í moved here to Falkenberg! I received my PT qualifications via YMCA FIT in London, I've now been a PT for 10 years, and I've loved every year! I'm still just as excited as I ever was to see the happiness and reward a client gets from improving, and I'm still just as keen as ever to learn so I can do the best job possible, it means a lot to me!


Training with me: I'm happy to help with any fitness goals however complex or specific, but I most like working with normal busy people who want to achieve a better health and fitness in general, namely to look and feel great and be able to do the activities they love well, I think this is what it's all about!

Likes: Not in order: Manchester United, Fine dining, spending time with my fiancée Jennie and two kids William and Alice, business and travel.

Mathilda Eryd

 

Platschef och gruppträningsinstruktör
Specialområden: Funktionell träning

Mobil: 070 - 847 87 72

Mail: mathilda@mrpt.se

 

Bakgrund: Mitt intresse för träning började med simning och konståkning men under skoltiden blev jag mer nyfiken på styrketräning. När jag var 16år började jag hålla mina första gruppträningspass och gick utbildningar via SAFE Academy, och efter det var jag fast. Nu, åtta år senare, är mitt träningsintresse större än någonsin och jag älskar känslan av att skapa och dela träningsglädje med våra medlemmar och samtidigt jobba för att kunna erbjuda Falkenberg en exklusiv träningsmiljö med fantastisk service.
 

Träning med mig:  Jag ser träningen som en investering, ett tillfälle att bygga styrka inifrån och ut för att kunna tackla vardagens pussel och livets utmaningar. Jag vet vad träningen har gjort och gör dagligen för mig själv, och det vill jag kunna inspirera andra till att uppleva. 


Med mig som tränare ser jag till att du får träningen du behöver, oavsett om det är ett krävande intensivt pass eller ett mjukare funktionellt styrketräningspass, allt för att kunna få dig att hitta balansen att bygga upp en välfungerande stark och funktionell kropp..
 

Gillar: När jag inte tränar så spenderar jag mycket tid med min familj och vänner. Härliga människor, bra musik och gott kaffe gör mig glad!

 

Sofia Isacsson

 

Personlig tränare. 
Specialområde: MammaMage Coach, kostrådgivning, styrketräning, Global Yoga, gravidträning, träning efter graviditet, träning i klimakteriet.

Mobil: 070 - 674 05 89

Mail: sofia@mrpt.se

 

Anton Dahlgren

 

Personlig tränare. 
Specialområden: Atletisk träning, styrketräning, simteknik. 

Mobil: 076 - 831 90 84

Mail: anton@mrpt.se

 

Bakgrund: Jag har alltid hållit på med idrott och sedan jag bara var några veckor gammal har jag älskat att vara i vatten. Med åren så har jag provat på olika idrotter men simning var det jag fastnade för, vilket har lett till flertalet starter på USM, JSM och SM i Simning. På grund av min kärlek till träning valde jag därför att utbilda mig till Personlig tränare via The Academy för att på så sätt kunna jobba med något som jag brinner för.

 

Träna med mig: Jag är en glad, positiv och engagerad PT som brinner för att varje individ ska klara av att nå det mål som är uppsatt. Oavsett vad ditt mål är, kommer du alltid att få fullt fokus från mig och tack vare min bakgrund som elitidrottare, vet jag vad som krävs för att ett mål ska uppnås.

 

Gillar: Som tidigare nämnt älskar jag att vara i vatten och att träna. Utöver det har jag ett stort intresse för sport och är såklart Manchester United fan.

 

Jennie Bengtsson

 

Administration

Mobil: 076 - 310 79 88

Mail: jennie@mrpt.se

 

 

För mer information

Mail: info@mrpt.se

Följ oss på Facebook https://www.facebook.com/MRPT.se

Du hittar MRPT Studios på Ätrastigen 5A i Falkenberg. Vår träningsstudio ligger i samma fastighet som Huscentrum invid gamla E6:an. Gratis parkering finns.

MRPT

  • Företagets fullständiga namn – MRPT Studios AB
  • Företagets adress – Ätrastigen 5A, 311 38 Falkenberg
  • Företagets organisationsnummer – 556931-1821

Vägbeskrivning

Söderifrån

Kör gamla E6:an på väg mot Tångarondellen. Sväng höger där det står skyltat mot Tröingeberg och Östra gärdet och ta sedan första vägen till höger in på Hällinge ringväg. Fortsätt köra på Hällinge ringväg till dess att du kommer till en y-korsning. Tag höger i y-korsningen och följ sedan vägen parallellt med gamla E6:an där Huscentrum ligger en bit längre fram på vänster sida.

Norrifrån

Kör genom Tångarondellen. Kör in på gamla E6:an skyltat mot Halmstad/Skrea strand/Torup/Ågård/Södra åstranden. Kör en bit på gamla E6:an och sväng av till höger där det står skyltat mot Tröingeberg och Östra gärdet. Håll dig i högerfil och fortsätt rakt fram till dess att du kommer till ett t-kryss. Ta höger i t-krysset in på Lasarettsvägen och välj sedan första vägen till höger in på Hällinge ringväg.  Fortsätt köra på Hällinge Ringväg till dess att du kommer till en y-korsning. Tag höger i y-korsningen och följ sedan vägen parallellt med gamla E6:an där Huscentrum ligger en bit längre fram på vänster sida.  

 

Sedan jag började träna med Martin känner jag mig 20 år yngre! Detta är absolut den bästa investeringen jag någonsin gjort

Peter Wolfhagen