MRPT STUDIOS – Gymregler

MRPT Studios är öppet för träning sju dagar i veckan, mellan kl. 05.00 och 22.00
Gymmet är endast tillgängligt för betalande medlemmar. Varje medlemskap är personligt och kan inte överlåtas eller lånas ut till någon annan. Vill du som medlem ta med en gäst kan du lösa tillfälligt medlemskap om du kontaktar oss minst 24h före. Vid intresse av provträning eller visning av gymmet – kontakta oss i så god tid som möjligt. 
MRPT Studios är ett fristående företag från Huscentrum.  


Vett och etikett i träningslokalen
För din och de övriga medlemmarnas trivsel finns ett antal regler och riktlinjer som vi vill att du följer när du tränar i våra lokaler. Vid ev. överträdelse av medlemsreglerna med upprepad anmärkning har vi rätten att häva ditt medlemskap utan återbetalning av medlemsavgiften. Vi uppskattar att du som medlem informerar oss om du ser att någon bryter mot våra regler och riktlinjer. 

 

För en lugn och trevlig träningsmiljö
Vi på MRPT Studios eftersträvar en lugn och trevlig träningsmiljö där du som medlem tar hänsyn till övriga medlemmar när du tränar. Här behandlar vi varandra med ömsesidig respekt. Vänligen tänk på ljudnivån i våra lokaler, det är inte tillåtet att skrika eller göra höga ljud under din träning. 

•    Medlemmar är bara tillåtna att vistas i gymmet vid träning. Självklart är det tillåtet för Huscentrums hyresgäster att snabbt gå in och se om en kollega tränar, men vistelsen bör hållas kort. 
•    All utrustning måste användas på korrekt sätt och med försiktighet. Släpp inte dina träningsvikter på golvet. 
•    Vi på MRPT är mycket måna om att du som tränar hos oss tränar på rätt sätt. Felaktig träningsteknik kan leda till skador. Medlemmar som upprepade gånger använt fel teknik kommer att behöva närvara vid gymgenomgång. Vägran kan leda till indraget medlemskap. 
•    Hos oss har medlemmar med personlig tränare förtur. Om ditt träningsredskap behövs under PT-träning kan vi be dig pausa för att göra plats för personlig träning.   
•    Vi vill att du rör dig säkert i våra lokaler. Vi tillåter därför inte spring i gymmet (förutom på löpbandet ☺)
•    Vänligen ta inte med barn till gymmet. 
•    Åldersgränsen för att bli medlem är 12år och du måste då träna med en vuxen som också är medlem, alternativt tillsammans med en av våra tränare. 


Ordning och reda
•    Vänligen rengör all träningsutrustning efter det att du tränat klart. 
•    Använd handduk för att i förebyggande syfte skydda vår träningsutrustning. rena handdukar finns tillgängliga i lokalen. Använda handdukar lägger du i tvättkorgen. Om det inte finns några handdukar på plats, vänligen använd pappershanddukar att torka av maskinerna med.
•    Vänligen sätt tillbaka utrustningen som du använt på rätt plats. Om du behöver får du flytta på våra bänkar, men var försiktig och ställ tillbaka dem på området för fria-vikter.   
•    Vänligen använd rätt anpassade vikter när du tränar. Är du osäker så fråga!
•    Musiken i lokalen får inte ändras.
•    Varje medlem ansvarar för att hålla god ordning i gymmet och i våra omklädningsrum. Vänligen håll våra lokaler i fortsatt gott skick.   
•    Vänligen förvara dina värdesaker i de låsbara värdeskåp som finns utanför våra omklädningsrum. MRPT ansvarar inte för borttappade, stulna eller skadade ägodelar. Upphittade saker lämnas in till Martin eller till Huscentrums reception. 
•    Andra tillhörigheter såsom kläder och väskor måste förvaras I omklädningsrummen. Bara saker som används under träning, exempel vattenflaskor är tillåtna upp i gymmet. 
•    Olagliga preparat som anabola steroider är självklart även strikt förbjudna hos oss. Vi polisanmäler vid misstanke om användning och innehav. 
•    Tyngdlyftningskrita är inte tillåten.


Hel och ren
När du tränar hos oss vill vi att du är hel och ren och att du även använder träningskläder som är hela och rena. För allas trivsel vill vi att du undviker träningskläder som är för utmanande. Det är inte tillåtet för killar att träna i bodybuilding-linnen eller för tjejer att träna i för korta/avslöjande shorts eller kjol i våra lokaler.
 

Skor
Vänligen lämna dina ytterskor vid dörren när du kommer in. På MRPT Studios vill vi att du använder rena träningsskor för inomhusbruk vid alla tillfällen. Det är inte tillåtet att gå barfota i gymmet.    
 
Tack för att du är med och bidrar till en bra och trevlig träningsmiljö hos oss på MRPT Studios!