Personal Group Fitness

Personal Group Fitness är vår gruppträningsservice som är som personlig träning i grupp. Det är helt enkelt gruppträning så som vi tycker att det borde vara! Vi tar in max tio deltagare per pass, vilket betyder att du får mer uppmärksamhet och 1-1 coaching precis som under en PT-timme.
 
Våra tränare har designat fler än bara en klass för att vi vet att genom variation kommer också resultat, och fitness är ju så mycket mer än repetition. Genom variation i din träning kommer du kunna utmana både din kropp och huvud på ett annat sätt och få långvariga resultat. Scrolla ner för att läsa mer om vilka klasser vi erbjuder!
 
Våra klasser hålls av välutbildade tränare för att ge dig den bästa upplevelsen och skapa effektiva och resultats drivna klasser. Oavsett vilken fitnessnivå du befinner dig på kommer våra tränare hjälpa dig att få ut det mesta av träningen, och kunna anpassa övningarna till dig om det skulle behövas.

Inför varje pass bokar du en plats via vår bokningssida. Är du inte medlem men vill prova ett pass kan du enkelt boka in dig för ett reducerat pris på 100kr. För att komma till vår bokningssida klicka nedan!


 
Hur du väljer att betala är upp till dig – vi har två olika upplägg!
 

Pay as you go – För dig som inte vill binda upp dig erbjuder vi klippkort! Finns att köpa som 1, 5 eller 10-kort.

Betala månadsvis – Detta är det mest prisvärda och resultatgivande upplägget! Välj hur många klasser du vill gå på och betala en fast summa varje månad. Genom detta upplägg kommer du få in rutinen att träna varje vecka och på så sätt också få resultat som varar. För att läsa mer om våra priser för att hitta vad som passar dig.

 

Functional Fitness

Funktionell träning för hela kroppen! Utmana koordination, rörlighet och din dynamiska styrka i alla plan för att bli starkare inifrån och ut. Genom att förbättra din funktionella styrka kan du utnyttja mer av kroppens kapacitet till att bli snabbare, starkare och smidigare.


Tid: 45 min
Fokus: Funktionell träning för hela kroppen
För vem: Passar nybörjare såväl som mer vana

Legs & Booty

Ett 30-minuters effektivt pass för ben och rumpa. Med hjälp av miniband och viktplattor utmanar vi både styrka och uthållighet för den nedre delen av kroppen. Passet går att kombinera med andra träningspass. 


Tid: 30 min
Fokus: Ben, rumpa. 
För vem: Passar nybörjare såväl som mer vana

Global Yoga

Global Yoga är en utvecklande personlig yogaform anpassad till 2000-talets människa, där fysiska utmaningar varvas med mentala intentioner. Tekniker från både öst och väst blandas i våra yogaklasser med precision och flöde.


Tid: 60 min
Fokus: Styrka, meditation, rörlighet
För vem: Passar nybörjare såväl som mer vana

Strength & Fitness

Denna cirkelklass är vår mest populära och också vår mest all around-klass! Hela kroppen jobbas igenom och fokus ligger på både styrka, kondition, balans och rörlighet. Ett roligt och utmanande pass som även ger fettförbränningen en skjuts


Tid: 60 min (Finns även i Express på 30min)
Fokus: Hela kroppen
För vem: Passar nybörjare såväl som mer vana

 

Fast

En utmaning för både kropp och pannben! FAST är klassen där vi skruvar upp intensiteten rejält genom kortare intervaller för att komma upp högt i puls och ge fettförbränningen en rejäl skjuts. Ett stående inslag i denna klass är intervaller på löparband och det kombinerar vi med styrkeövningar för hela kroppen. 


Tid: 60 min
Fokus: Puls
För vem: Tidigare träningserfarenhet krävs

PowerCore

En stark bål är grunden i allt du gör! I denna cirkelklass utmanar vi både styrka och stabilitet med övningar i alla rörelseplan. Genom att gå på denna klass en gång i veckan kan du uppleva stor förbättring i din övriga träning.


Tid: 50 min
Fokus: Mage, rygg. 
För vem: Passar nybörjare såväl som mer vana

Flex & Roll

Rörlighet är något dem flesta skulle kunna förbättra, och det finns många som till och med begränsas i sin vardag/träning eller har ont för att man inte är tillräckligt rörlig i te.x. axlar, säte eller höfter. Under denna cirkelklass jobbar du med din rörlighet med hjälp av foamroller, triggerbollar och dynamiska rörlighetsövningar. Klassen funkar utmärkt att kombinera med träning före eller efter.

 

Tid: 30 min
Fokus: Rörlighet
För vem: Passar nybörjare såväl som mer vana

Strength & Fitness Senior

Tre gånger i veckan erbjuder vi seniorträning för 65+. Träning är väldigt viktig för oss alla, men framförallt är det viktigt att fortsätta motionera när man blir äldre för att kunna hålla sig i form och få ut mer av livet. Därför jobbar vi under våra träningspass både med styrka, kondition, rörlighet och balans – så att hela kroppen kan fungera på bästa sätt! Dessutom avslutar vi varje träning med kaffe så att vi hinner sitta ner och umgås en stund också.

 

Tid: 45 min
Fokus: Helkropp
För vem: Alla över 65+